BMW Official Car 2009

BMW fortsätter genom Autowåx Bil AB att leverera NGK-Masters Official Car.
Älvsbyns Thomas Öhman kör NGK-Masters och är en av många BMW-förare i motorsport

Våra trogna partners fortsätter samarbetet

Autowåx Bil AB har skrivit ett nytt avtal om att leverera NGK-Masters Official Car.

Det är inte utan stolthet Racecrew kan presentera samarbetet med BMW. Det tyska bilmärket är intimt förknippat med Motorsport, kanske framförallt i racing. I Världsmästerskapet för touring bilar,  WTCC har det tyska premium märket vunnit flera titlar och i motorsportens verkliga kungaklass Formel 1 har BMW skördat stora framgångar. Historiskt har BMW även varit framgångsrika i Rally och i Rallycross har man det senaste året skördat framgånga i EM klassen Div 2, men i Folkrace är däremot BMW inte helt vanligt. BMW kanske mer kan ses som en kontrast till breddsporten Folkrace.

En annorlunda blandning som kittlar intresset

I matlagning strävar gourmet kockarna efter att hitta en väl avvägd mix av kallt och varmt, sött och salt. Mixen av Folkrace och BMW känns därför riktigt spännande säger Magnus Gustafsson, BMW handlare i Karlstad. Det är ett perfekt tillfälle för oss att få visa våra senaste modeller till en bred kundgrupp.

Folkrace är den största motorsporten i Sverige. Där det finns ett stort motorsportintresse finns oftast även ett stort intresse för BMWs bilar. Att valet blev just NGK-Masters var ganska självklart med den status tävlingen har. Med en spännande mix av stjärnor från olika discipliner och de verkliga Folkrace experterna får tävlingen stor uppmärksamhet. Sedan vet vi att det finns många som privat är BMW förare i startlistan säger Magnus. Vem vet, kanske det dyker upp även en BMW i startlistan i år...?

Med BMW i ryggen stärks vår ställning som en attraktiv samarbetspartner. BMW är ett företag med en sportig och seriös image. Hur vi uppfattas är viktigt för oss när vi knyter nya partners till oss, säger Racecrews Per Andersson. Official Car i en Folkracetävling är nog ganska ovanligt, att det sedan är just BMW gör det hela riktigt kul. Tävlingen NGK-Masters stärker genom samarbetet med BMW sin ställning som mästarnas tävling, motorsportens "All Star Championship".

Klicka på logotypen nedan för att besöka BMWs hemsida!

 


Norrmanen Per A Jörgensen kör NGK-Masters. Till vardags tävlar han i BMW i Norsk Rallycross.

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn