TV kändisen Mattias Särnholm från inredningsprogrammet Roomservice kör NGK-Masters!

Inrednings snickaren och TV-kändisen Mattias Särnholm från TV-programmet roomservice kommer till start i Simon Johansson och Patrik "Budda" Andersson hårdsatsande team!

 
Mattias Särnholm debuterar i tuffast möjliga tävling!

Bakgrund
Mattias valde i unga år att gå i sin fars och farfars fotspår och bli snickare. Han driver bland annat en egen Formbyrå samt snickerifirman Best Byggnads AB tillsammans med sin pappa. Mattias är en mästare på allt från grovsnickeri till finare inredningssnickeri och möbler.

Intressen
Mattias är förutom snickerikunskaperna duktig på att laga mat. Han är mycket inredningsintresserad och håller ständigt på att renovera olika delar av familjens hus. Mattias är också road av motorsport och har bland annat en egen skoter.

Om Roomservice
Roomservice har förändrats mycket sedan vi startade. Det började som ett litet jippo på Kanal 5 och sedan dess har programmet växt. Det är en stor skillnad idag. Vi förstår vad det innebär att jobba, vi har rutin och erfarenhet i bagaget. - Vi har ju roligt, på jobbet. Och så länge vi får, fortsätter vi gärna.

Motorsport tokige Särnholm kompletterar faktiskt deltagandet i Roomservice med att köra tester för Kanal 5 och programmet Motorjournalen. Både enduro och banracing har testats men det är första gången vi ser honom på folkracebanan...

Nu blir det folkracepremiär på Kalvholmen i Karlstad. Mattias är anmäld i Simon Johanssons och Patrik "Budda" Anderssons team och i en SAAB från Dekaltrim är han så nära proffs man kan komma i Folkrace...

Team Bilskoj är rena proffsteamet och levererar resultat
2007 körde Rallystjärnan Patrik Sandell och kartläsaren Emil Axelsson för Simons team. Med i teamet fanns även Skidesset Anders Söderberg, en riktig hejare bakom ratten! Hela teamet imponerade med att ha genomfört en riktig Shakedown dagen före race och skidåkar Anders höll på att skrämma slag på motorstjärnorna när han respektlöst höll förare som Jonas Kruse och Mats Jonsson bakom sig... När nu Mattias Särnholm finns med i teamet har han säkert fått en specialutbildning av Simon så vi räknar med att han kan visa framfötterna redan från start.

I år har Simon och TV-kommentatorn Patrik "Budda" Andersson hjälpts åt att bygga ett riktigt värsting team. De båda kommer att tävla själva tillsammans med kändis-Mattias, men Simon berättar lite kryptiskt att snickaren inte är den enda Stockholmaren i teamet... Ytterligare en förare kommer att tillkännages imorgon!

Simon själv gjorde sin bästa Masters hittills under fjolåret då han slutade 3:a i en dekaltrimmad SAAB, i år siktar han på seger!

 

 
Simon Johansson har kontrakterat kändisar förr, här skidesset Anders Söderberg 2007

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn