Äntligen klart för Autoexperten Swedish Open

Skene MS kör premiären nu till helgen 4-6 juni och intresset är på topp.
Autoexperten Swedish Open ser dagens ljus 4-6 juni i Skene.

 

Tävlingen som lockat hela 156 startande får en extra krydda då det är premiär för Autoexperten Open.

Övriga tävlingar är:
Västerås 12 juni
Dals MK 31 juli
Laitis Folkrace cup med finalen i Luleå 28 augusti

Arrangörerna har anmält sitt intresse och i samarbete med huvudsponsorn, bildels och bilverkstadsföretaget Autoexperten har till att börja med 4 orter valts ut att representera i premiäråret.

2010 räknas som ett testår inför en ökad satsning 2011 där tanken är att promota Folkrace sporten och genom det öka motorintresset i landet. NGK-Masters har rönt stor uppmärksamhet i media genom alla stjärnors medverkan och Autoexperten Swedish Open är tänkt att tilltala de som vill bli stjärnor...

Som en extra bonus så kommer förare att kunna vinna en guldbiljett att starta i årets NGK-Masters i Karlstad 16 oktober. Hur biljetterna fördelas skiljer sig lite mellan de olika tävlingarna, mer info kommer under startsidans flik för respektive tävling.
Anledningen till detta är även att ge alla i Folkraceförare i landet chansen att ta en plats i NGK-Masters, något som tidigare varit svårt att tillgodose. Förra året gallrades 2 tredjedelar bort av alla som anmält sig och genom möjligheten att köra till sig en Guldbiljett så har alla chansen att vara med. Startlistan kommer precis som tidigare år att gallras fritt av arrangören, men med några Guldbiljetter utdelade så har en del av gallringen underlättats.

Läs mer om respektive tävling under startsidan.

 

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn