Naming partner

NGK tändstift

Med NGK som naming partner har NGK-Masters en helt unik position i folkrace Sverige. KG Knutsson AB har sedan tävlingen introducerades 2005 varit en tongivande partner. Med anledning av det publika intresset som tävlingen har fått de senaste åren anser vi att det är helt rätt att satsa vidare. Folkrace för ungdomar, som tänkt sig utöva någon typ av motorsport, in på en naturlig väg med goda möjligheter till utveckling säger Enar Mellqvist hos KG Knutsson. Sedan är det ju aldrig ett minus med ett mångårigt och välsmort samarbete mellan KGK och arrangörerna för NGK-masters tillägger han.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Official Hotel

Scandic Winn ligger vid Klarälven strand i hjärtat av Karlstad. Vi är Karlstads största hotell med 199rum av alla de slag. På hotellet erbjuds alla våra gäster bar, restaurang, gym och relax med bastu ochjaquzzi.

Scandic Karlstad City har 145 rum och här bor du i bästa cityläge! Besök vår restaurang med mysigtinredda ”vardagsrum” eller varför inte träna i vårt gym eller besök vår relaxavdelning med gym ochjaquzzi– det ingår i priset.

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn