Jörgen Jönssons bil är färdig!

Ilanda Karosseri & Lack sponsrade Jörgen Jönsson har gjort Seat Check på sin nybyggda Opel
En helt nybyggd Opel Vectra är ishockeyspelarens verktyg i helgens tävling

 

Opel ingenjörerna är färdiga, camber och caster vinklarna optimerade för Kalvholmen, diffspärren svetsad med den rätta elektroden och motorn är mappad för bästa prestanda. Ishockey legenden Jörgen Jönssons nybyggda Opel är klar, liksom Marinette Anderssons. NGK-Masters är nära nu!

Jörgen själv rapporterar följande:

"Jag har ett stort leende på läpparna varje gång jag tänker på lördagens tävling. Jag är väldigt spänd och laddad att köra igång och se vad jag går för. Min målsättning är att bli bättre än ifjol och kanske till och med vinna ett kvallopp. Ifjol vann jag ju kändisracet och det tänker jag försöka göra även i år...

Marcus Andersson har varit supersnäll och ställt upp och gjort i ordning bilen till mig. Han har slitit många kvällar för att få bilen i ordning. Jag är skyldig Marcus ett stort tack för att ha fått chansen igen och jag ska göra allt för att bjuda på en bra show."

MVH

Jörgen Jönsson


Är detta segervapnet i damklassen? NGK-Masters bloggare Marinette från Lindfors siktar högt i år och är revanchsugen efter att ha missat segern förra året med en hårsmån.

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn