En unik almanacka från NGK-Masters, årets julklapp?

Annorlunda Folkracebilder, fotade av Sveriges enda officiella WRC fotograf.
175kr inkl moms kostar denna unika Folkrace kalender

 

I vanliga fall fotograferar han Sebastian Loeb och VM-eliten i Rally, nu har han tagit fram en almanacka med Folkrace motiv. En av Svensk motorsports mest erkända fotografer, Munkfors boende Tony Welam har tagit fram en ovanlig Folkrace almanacka. Med 13 helt unika bilder har WRC fotografen fångat NGK-Masters på ett annorlunda sätt. Formatet är liggande A4 för motivet och en lika stor sida med kalender delen, ett nytt Folkrace motiv för varje månad 2011.

Missa inte att boka kalendern då den trycks i begränsad upplaga. Almanackan kommer att säljas via denna hemsida för 175kr inkl moms. För att beställa kalendern, skicka ett mail till:

kalender@ngk-masters.se och uppge antal almanackor, namn och leveransadress. Vi bekräftar med ett bokings nr om du är med på listan över bokade kalendrar eller med ett besked om den redan är slut. Betala sedan in 175kr per beställd almanacka till bankgiro enligt nedan och uppge det boknings nummer vi mailat er så skickar vi ut almanackan. Leveranser sker i början av december månad eller så snart kalendern kommer från tryckeriet.

Crew Wermland AB
Bankgiro 5136-7274 
kalender@ngk-masters.se

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn