PG Andersson, Per Björnsson och Calle Ward klara för start i NGK-Masters

Årets tävling börjar tuffa till sig riktigt ordentligt. Anmälningarna rusar in till tävlingen och nyligen kryddades listan med tre spännande nya namn. Andersson, Björnsson och Ward har samtliga medaljer av ädlaste valörer och satar nu på att få den finaste av alla, nämligen segern i NGK-Masters...
Rally esset PG Andersson laddar hårt inför NGK-Masters

 

Sveriges bäste Rallyförare, Årjängs PG Andersson kör sitt tredje NGK-Masters och kommer i år till start i en potent vinnarbil signerad Per Christensson.

NGK-Masters fick ett riktigt hett tillskott till anmälningslistan när det blev klart att Sveriges bästa Rallyförare, PG Andersson ställer upp i årets verkliga prestigetävling. PG som kört tävlingen två gånger tidigare var sånär påvgång att nå A-final senast han var med, 2009. I år får PG hårt motstånd i Rallyklassen, då nykorade SM vinnaren Pontus Tideman kommer till start. PG har lovat att ge Pontus en ordentlig match när de nu för första gången möts i samma klass. 

Nyblivne Crosskart mästaren

Per Björnsson är nybliven Svensk Mästare i Crosskart och med ett SM-guld är man garanterad en plats i NGK-Masters. Per som körde tävlingen senast 2009 hamnade då i mitten av resultatlistan, nu gäller det att förbereda sig väl för att ha en chans till en A-final plats.

Calle Ward gör Folkrace comeback "Tillbaka till framtiden"

Calle har i år gjort sin WRC debut i WRC Acamdemy, med blandade framgångar. En start i NGK-MAsters innebär en nystart för Ward som med devisen "Tillbaka till framtiden" gör sin första start som senior i folkrace. Till NGK-Masters kommer Ward i en potent Volvo, signerad dalmasen Anreas Israelsson.

 


Stilstudie på Crosskart mästaren Per Björnsson


PG kör om Stefan Eliasson på yttern 2007

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn