KG Knutssons och Autoexperten bidrar till Världens Barn med en Porsche 935

Autoexperten och KG Knutsson har med hjälp av ett antal stora viktiga leverantörer av reservdelar byggt en Porsche 935, med riktig Boxer 6.a under huven. Porschen kommer att ställa upp i Sveriges kanske största folkrace tävling som sponsras av NGK. Regelverket för Folkrace säger att alla bilar som ställt upp måste kunna säljas för 6 500 kr efter avslutad tävling och detta fungerar så att alla som vill kan på plats lägga in ett anbud som kostar 200 kr. Om det är flera som är intresserade så sker det en dragning av dessa anbud och den som blir dragen får bilen för 6 500 kr. Det som inte ingår vid köpet är stol samt ratt.

 

Autoexperten, KG Knutsson, sponsrande leverantörer samt arrangörerna av tävlingen har beslutat att skänka köpeskillingen för bilen, 6 500 kr samt 50 % av 200 kr på samtliga inkomna anbud på bilen till insamlingen Världens Barn. I tillägg kommer Autoexperten och KG Knutsson att auktionera ut den Recaro stol (värde 17 000) som KG Knutsson sponsrat till bilen.

 

Vi vill uppmana att så många som möjligt kommer till Karlstad för att bevittna denna spektakulära tävling och lägga ett anbud på Porschen.

 

Hjälp oss att hjälpa!

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn