Världspremiär för storbildskärm på Folkracetävling!

 

Som första Folkracetävling någonsin kommer 10-års jubilerande NGK-Masters att visas på en 40m2 stor TV skärm.  Publiken kan glädjas åt att från bästa publikplats kunna se hela tävlingen via en egen TV-produktion på plats under de båda tävlingsdagarna 18-19 oktober.

- ”Folkrace är en tight publikvänlig sport där det är massor av action från start till mål. För att kunna bjuda publiken bästa möjliga show är det med stolthet vi som första arrangör satsar på en storbildsskärm i Folkrace”, berättar Perra Johansson från arrangerande Racecrew.

- ”Tävlingen som för tredje året i rad kommer att visas på webbaserade SBF-Play (sbfplay.solidtango.com) sågs av fantastiska 55.000 tittare förra året. Tittarsuccén gör att vi vågar satsa ytterligare på en förbättrad produktion i år och naturligtvis skall den närvarande publiken få extra valuta för pengarna genom att vi även visar TV-produktionen på plats”, kompletterar Perra.

Tävlingens båda speakers, rutinerade Christian Holmudd och Robin Nilsson, kommer att kommentera TV-bilderna och samtidigt hinna intervjua förare i depån under de båda tävlingsdagarna.

I samarbete med Karlstadsbaserade LEDtec kommer vi att se mycket ny teknik på plats då NGK-Masters fortsätter att ligga i framkant när det gäller publikarrangemang.

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn