RX lites ledaren Kevin Eriksson, första års senior i NGK-Masters

Stilstudie på Rallycrosslöftet Kevin Eriksson

 

 

 

Unge supertalangen Kevin Eriksson från MK Speed i Nynäshamn leder nya RX Lites klassen stort i slutet av säsongen. Med två deltävlingar kvar ligger Eriksson hela 24poäng före närmste konkurrent.

Trots sin unga ålder är troligen Kevin den mest rutinerade föraren av biltypen då en stor del av tillverkarens tester har körts av honom. Pappa Andreas Eriksson driver Ford stallet Olsbergs MSE och att Kevin skulle bli motorstjärna var nog ganska självklart. När Folkraceåldern var inne inledde Kevin en tre år lång och framgångsrik karriär i Folkrace juniorklass. När det 2011 var dags för premiär i NGK-Masters slog Kevin till direkt med seger och de tre senaste åren har juniorklassen helt dominerats av unge Rallycrossföraren Kevin Eriksson. Med seger 2011, 2012 och 2013 ser vi i år MK Speeds stora framtidslöfte för första gången i Seniorklassen.

Konkurrenten och Fordkollegan Sebastian Eriksson vann juniorklassen 2010 och kontrade året efter med att bli tvåa efter smått omöjlige Daniel Wall i seniorklassen. Nu tänker Kevin slå det rekordet och vinna tävlingen första året som senior!

 

Kevin Erikssons resultat NGK-Masters

2011 = 1:a Junior
2012 = 1:a Junior
2013 = 1:a Junior


Så här glad var Kevin Eriksson efter segern i juniorklassen 2013

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn