Mästaren närmar sig färdig!

Mästaren utför stordåd med "en gammal Amazon"

.

NGK-Masters obestridde kung, trollkonstnären och 4-faldige mästaren Daniel Wall börjar bli färdig med årets tävlingsbil.

Ingen följs med så stort intresse inför NGK-Masters som MSK Kvarnvingarnas motortrimmare. Den genomsympatiske Wall är en verklig hjälte i Folkracesporten. När bilder på Walls byggen cirkulerar på Internet så ökar besöksstatistiken dramatiskt och årets tävlingsbilsbygge är inget undantag. I år kommer Wall att köra en kraftigt ombyggd Volvo Amazon kombi. 

Så sent som för ett par veckor sedan stod Amazonen som en tom kaross, parkerad i grusgången på Walls gård. Ingen som inte känner till Wall kunde tro att "skrothögen" skulle förvandlas till en potent vinnarbil i Sveriges mest omskrivna Folkracetävling!

Som om inte en risig gammal kaross vore utmaning nog så utmanar han hela Folkrace Sverige med att trimma en hederlig gammal Volvo B20 motor! Stötstångsmotorn som för många år sedan var borträknad som möjlig att vinna med ges ett nytt liv i händerna på Wall och hans skickliga medhjälpare Tobbe Göransson. Om bara några dagar så får vi veta hur långt det räcker!


Ett spännande motorbygge tar form i Walls Amazon!

 


Wall bredvid projektbilen, en Amazon kombi

 

För två år sedan vann Wall NGK-Masters i stor stil med ett omskrivet Amazonbygge och årets skapelse har rönt extremt stort intresse!


Walls vinnarbil i NGK-Masters 2012

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn