Succén återkommer, storbildskärm på NGK-Masters!

Favorit i repris när storbildskärmen återkommer till NGK-Masters

 

Förra årets Världspremiär, första Folkracetävling någonsin att visas på en 40m2 stor TV skärm, blir en fortsättning. Publiken kan glädjas åt att från bästa publikplats kunna se hela tävlingen via en egen TV-produktion på plats under de båda tävlingsdagarna 10-11 oktober.

- ”Folkrace är en tight publikvänlig sport där det är massor av action från start till mål. För att kunna bjuda publiken bästa möjliga show är det med stolthet vi som första arrangör satsar på en storbildsskärm i Folkrace”, berättar Perra Johansson från arrangerande Racecrew.

- ”Tävlingen som för fjärde året i rad kommer att visas på webbaserade SBF-Play (sbfplay.solidtango.com) sågs av fantastiska 65.000 tittare förra året. Tittarsuccén gör att vi vågar satsa ytterligare på en förbättrad produktion i år och naturligtvis skall den närvarande publiken få extra valuta för pengarna genom att vi även visar TV-produktionen på plats”, kompletterar Perra.

I samarbete med Karlstadsbaserade LEDtec kommer vi att se mycket ny teknik på plats då NGK-Masters fortsätter att ligga i framkant när det gäller publikarrangemang.

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn