P1800ES i Folkrace, är det möjligt?

Vi trodde NGK-Masters var en tokig tävling, men Skånska Johnny Hansen är tokigare! Får man verkligen köra Folkrace i en så klassisk bil som P1800ES?
En stolt Johnny Hansen med sin P1800ES som prepareras för Folkrace!

 

Johnny Hansen, 46 år
Aktuell för: Anmäld i en P1800ES!!!
Bor i Skånska Skivarp
Gift och har 2 biltokiga döttrar, 18 och 19 år gamla (ja, de kör också Folkrace..)

Vem är Johnny Hansen?
Jag har under mina 46 år alltid varit inblandad i motorsport. Från motorcross för att sedermera övergå till bilar. Började som de flesta med folkrace och körde mest Volvo Amazon vilket jag fortfarande har en förkärlek till. Då jag oftast blev av med bilen övergick jag så småningom till rallycross, men jag kör även lite banracing. I rallycrossen kör jag Volvo 240 klass 2. Har det senaste året finputsat bilen för att kunna gå ut för fullt till nästa säsong.

Har vunnit i Estring Tyskland i 100:e racet och även blivit 3:a i Danska mästerskapet.
Har tävlat i folkrace och sedermera rallycross under de senaste 20 åren.

Är du helt tokig Johnny, P1800ES i Folkrace?
Ser NGK-Masters som en merit att få köra och samtidigt en stor utmaning. Detta kräver ju en utmanande bil vilket då blev Volvo P1800 ES. En äkta klassiker som jag nu bygger för fullt för att bli klar.

Jag såg bilen en dag på Blocket på internet och visste direkt att det var något för mig att göra en tävlingsbil av, jag visste dock inte till vad förrän NGK kom på tal.
Utmaningen ligger också nu i att kunna omvandla en gammal klassiker till en modern "vinnare". Om inte annat blir det kul att få visa upp den.


Johnny Hansen med Rallycross Volvon

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn