Annelie Andersson i sitt livs form vinner det mesta i år

Annelie har vunnit i princip allt i år. Den tystlåtna och försiktiga tjejen från "Backsjöbôtten" i Gunnarskog norr om Arvika är allt annat än försiktig bakom ratten.
Annelie Andersson som är i sitt livs form vann dagens tävling på Westombanan

 

Annelie Andersson, 43 år har i år vunnit både Gotlandsfestivalen och Finnskogafestivalen, två av de största Folkracetävlingarna under året. I dagens Folkrace på Westombanan lyckades hon ännu en gång passera mållinjen först av alla. De som träffat denna försiktiga dam från Backsjöbôtten i Gunnarskog har svårt att förstå vart all kraft kommer ifrån när hon sätter sig bakom ratten, men ända sedan premiären i mitten av -80 talet har hon placerat sig på pallen i det mesta hon ställt upp i. När starten gått så måste hornen växa genom hjälmen, för det är sannerligen inte många som rår på Annelie. Kort sagt så kan man säga att hon äger just nu...!

 
Hård fight mellan Eveline Walfridsson och segraren Annelie Andersson


Rallybruden Eveline Walfridsson genrepade i dagens tävling på Westombanan

Vann gjorde också Ronny Nilsson från arrangerande MK Team Treske. Ronny är en verklig Folkraceprofil och när Ronny är med blir det aldrig tråkigt! I dagens tävling slutade han liksom ofta tidigare högst upp på prispallen.


Ronny "Evo" Nilsson in action på Westombana idag


En ovanligt allvarlig Ronny Nilsson


2007 års NGK-Masters segrare Fredrik Lindberg flyger över "Myggsprätten" på Westombanan idag

Vår eminente fotograf, Christian Gustafsson besökte dagens tävling på Westombanan och skickade in bilderna.

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn