Publikfriande Div 1 stjärna från Norge förgyller NGK-Masters 2009!

En av Rallycrossens mest sevärda chaufförer är anmäld av Urban Bergströms NGK-Masters team! Guttorm Lindefjell kör i vanliga fall en Skoda i Div 1. Nu kan Karlstadspubliken glädja sig åt en explosiv publikfriare!
Guttorm Lindefjell har redan farten uppe i NGK-kurvan, nu kommer han till Karlstad!

 

Grattis Karlstadspubliken, Guttorm Lindefjell i Folkrace!

Det verkar inte finnas någon gräns för intresset inför årets NGK-Masters. Med hela 385 anmälda on-line första veckan anmälan varit öppen och totalt mer än 400 anmälda blir det helt klart ett rekordår. Aldrig förr har motorsportens "stjärnor" visat så stort intresse av att få vara med och tävla mot de verkliga Folkraceproffsen.  

När Rallycross esset Urban Bergström fick höra talas om det hårdsatsande VW-teamet från Arvika drog han omedelbart igång en värvningskampanj och fick en av Rallycrossens verkliga ratt konstnärer, norrmannen Guttorm Lindefjell på kroken. Med EM-Guld i bagaget är naturlitgvis Norrmannen given i startfältet! Det finns bara tre Rallycrossförare som kan konststycket att åka alldeles för fort in i kurvan och ändå inte tappa farten! Norrmannen Martin Schanche har lärt ut konsten till tre av sina landsmän, Guttorm Lindefjell, Ludvig Hunsbeth och Sverre Isachsen. Nu kommer en av dem till Kalvholmen och underhåller publiken med "Schanche sladdar". Det kommer att bli otroligt spännande att se Lindefjell köra Folkrace i NGK-Masters!

Norrmannen inledde sin Rallycross EM satsning för många år sedan i en högst ovanlig Div 2 bil. Efter att bilen krånglat precis hela säsongen var Lindefjell så trött på bilen att han sprängde den i bitar! Var med i början på filmklippet nedan!

En av de grymmaste styrningar som någonsin skådats gjorde Guttorm Lindefjell för två år sedan i den Norska EM-deltävlingen på Momarkens travbana. Med trasig bil på tre hjul flyger norrmannen fram, mer bredvid än på banan,  lyckas han ändå hålla flera motståndare bakom sig. Kolla en bit in på bifogad filmsekvens så förstår ni att så här kan man inte köra bil, men humlan borde inte heller kunna flyga....

http://www.youtube.com/watch?v=_0rnFicQzNs
En film om "Dynamit Harry" Lindefjell...


En nöjd teamchef efter en lyckad värvning

 

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn