Rekordintresse att köra NGK-Masters

Helt fantastiska 480 förare anmälde sig till årets NGK-Masters
Nyblivne Europamästaren Sverre Isachsen är hett villebråd i NGK-Masters

Hela Folkrace Sverige vill vara med

När anmälningstiden gick ut förra fredagen så kunde vi räkna in ett rekordstort startfält på hela 480 förare. Förare från hela landet har anmält sig till denna ovanliga tävling på Kalvholmen i Karlstad.

Under gårdagen sorterades de 144 startande ut till årets tävling och alltså var det 336st besvikna förare som plockades bort. På folkracens forum www.folkrace.nu har det senaste dygnet febrilt diskuterats vilka som borde varit med och varför inte någon speciell förare fick vara med. Strax innan startlistan släpptes ut på hemsidan så var det närmast panik på chatsidorna.

Med förare som PG Andersson, Sverre Isachsen och Lasse Larsson i startfältet så är publiken de givna vinnarna! En rekordpublik förväntas till Karlstad nästa lördag där storfavoriterna heter Mikael Thiman, Reine Kyrk, Göran Hultman, mm.... Förarna till årets NGK-Masters kommer från Skåne till Norrland och alla vill de slå nyblivne Europamästaren Sverre Isachsen!

Vi har fortfarande sparat 6st ännu ej avslöjade förare, förare som ytterligare förstärker statusen som kändis tävling!

 

Hotellen fullbokade

Att tävlingen är populär syns även i Karlstads besöksnäring. Det officiella hotellet Clarion Plaza är fullbelagt sedan länge och även övriga hotell börjar fyllas på. NGK-Masters är nog enda Folkrace tävlingen i landet som fyller hotellen!

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn