Rekordintresse för NGK-Masters!

Tävlingens popularitet större än någonsin
Peltors motorsport ansvarige, Patrik "Budda" Andersson in action 2009

 

400 anmälda i den populära Folkrace tävlingen

Några dagar efter att anmälan on-line öppnat passerade vi 400 strecket. Mer än 400 anmälda till tävlingen och fortfarande är det 10 dagar kvar innan anmälan stänger. En fantastisk siffra som placerar NGK-Masters i det översta skiktet av populära tävlingar i Sverige. Då tävlingen inte kan ta emot alla anmälda så återstår den grannlaga uppgiften att gallra, något som är både tidskrävande och impopulärt.

Nu är silly season som störst inför tävlingen. Rykten florerar för fullt om vilka kända förare som skall komma, samtidigt som det debatteras flitigt på många chat-sidor om vem som skall vara med och vem som borde få vara med...

Det roligaste av allt är att det pågår massor av värvningskampanjer bakom kulisserna. Flera etablerade team försöker bräcka varandra med kändisförare. Team som Hedströms, Bergströms, Hagestigs, mfl tävlar om att få till den stora publikmagneten. Ett tisslande och tasslande, ett hemlighetsmakeri som gör att vi älskar att jobba med tävlingen!

Besöks statistiken på hemsidan vittnar om 500 besökare per dag, det officiella hotellet är fullbokat och Facebook fylls av kommentarer och åsikter.

Med tre veckor kvar till race så trissas spänningen upp.

Håll ut, snart är det 16:e oktober!

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn