Flash petas i teamet, ersätts av Expressens Jan-Erik Berggren under NGK-Masters

Teamet förstärker med Jan-Erik Berggren inför helgens tävling

 

Expressens Jan-Erik Berggren som i år petat Jan ”Flash” Nilsson i team Autoexperten berättar:

 

- ”Jag har legat på träningsläger sedan starten för två år sedan. I år har jag tagit racinglicens och kört två lopp på Mantorp - bara som uppladdning till NGK. Och att peta Flash från teamet är på sätt och vis tråkigt men det är tuff konkurrens i eliten, något som Flash vet om.

Att han inte svarat när jag ringt i veckan kanske är en fingervisning om vad han tycker”, låter en upprymd journalist rapportera inför starten på lördag.

 

Kvällstidningskampen hårdnar

 

För tredje året i rad tävlar Expressen mot Aftonbladet. 2009 vann Expressen med Jan-Erik Berggren över kvällstidningskonkurrenten, 2010 vann Aftonbladets Johannes Collin och i år möts just de båda förarna för första gången. Uppladdningen har varit lite olika och Berggren som gett sig den på att vinna har laddat hela året.

Collin visade riktigt bra form under förra årets debut. Med ett års rutin och Kalvholmens bana i färskt minne kommer han inte att ge sig frivilligt, frågan är dock om det räcker mot hårdsatsande Collin…


Kampen hårdnar om titeln som snabbaste kvällstidning. Här armbrytning mellan Johan Linderstam och Jan-Erik Berggren under NGK-Masters 2009

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn