Det trimmas friskt i VW teamet!

Arvikabaserat VW team trimmar för att nå pallen!

 
Spionbilder av Löövs och Karlssons motorer

Det skall bli VW seger 2009, i allafall om det Arvika baserade VW stallet får bestämma.

MK Team Westoms ordförande Bengt Karlsson är något av en VW fantast. Under folkracekarriären har Bengt blivit av med otroliga 98st Folkvagnar på anbud, det är stor risk för 100 VW jubileum under årets NGK-Masters... Vi har gjort ett spionreportage i Bengt Karlssons garage. Där står två färdigpreparerade värsting bubblor. Den röda skall enligt uppgift köras av RC-Div2 föraren Per-Niklas Lööv, den blåa av Bengt själv.

Bengt som gjort två starter tidigare i NGK-Masters har en fin 4:e plats att försvara från 2005 års tävling och en 8:e plats från 2006. Av sex körda heat har han hela fyra heatsegrar! För Per-Niklas Lööv är däremot NGK-Masters en helt ny historia. Men med tanke på att MK Team Westoms EM-förare i div 2 tidigare kört mycket VW så borde även han kunna blanda sig i toppstriden med en värsting preppad VW.Båda bilarna är färdiga för NGK-Masters

Att de båda Folkvagnarna kommer att vara startsnabba råder inget tvivel om, sedan återstår att se om körbarheten är tillräcklig för att klara sig ända till målflagg på Kalvholmen. Bengt är den enda VW föraren som kvalificerat sig till final i NGK-Masters (både 2005 och 2006), i år siktar han högre än så... Kan tro att Per-Niklas Lööv kommer att få det tufft att vara snabbast i teamet!


Bengt Karlsson i samspråk med Peter Hedström och Rickard Göransson under Masters 2006.


Per-Niklas Lööv byter Citroën mot VW under NGK-Masters

NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn